איך נראה האוכל:
אם אתם קצת כמונו, אתם אוהבים ודאות. יש הרבה אי ודאות במעבר לאכול חדש, ששונה משמעותית מהגרגרים ואפילו מהשימורים, ואנחנו כאן כדי להראות לכם איך זה נראה ולא רק את התמונות היפות בדף המוצר 😉
(1) המשלוח של מיאומי מגיע הביתה!
הקרטון קצת יותר גדול מקופסת נעליים ומכיל 16 שקיות מיאומי קפואות. הן קפואות! זה ממש קר כשאתם מכניסים אותן לפריזר ❄️
גודל השקית כשני טלפונים📱📱
(2) מסדרים במקפיא
הקרטון יכול להיכנס בשלמותו למקפיא אם זה נוח לכם, אפשר גם לפרוק את השקיות ולשים אותן בתוך קופסת פלסטיק או סתם במגירה. אנחנו אוהבים סדר וממליצים על קופסה או סלסלת פלסטיק 🙂
בתוך הסלסלה נכנסות כ-6-7 שקיות, אפשר מעליהן לערום עוד כמה שקיות כדי לנצל באופן מקסימלי את המקום במקפיא, או להשתמש בשתי סלסלות. כך קל מאוד לשלוף שקית מהמקפיא ולהעביר למקרר.
(3) מפשירים ומגישים
מפשירים
זמן ההפשרה של שקית הוא 12-18 שעות. אם מפשירים בערב, בבוקר יכולת להיות שהיא תהיה עוד קצת קפואה וזה פחות כיף. אנחנו מחזיקים קופסת פלסטיק פשוטה במקרר עם 2 שקיות מיאומי. כל פעם שנגמרת שקית אנחנו מוציאים מהמקפיא שקית נוספת וכך תמיד יש לנו שקית מופשרת במקרר. מצאו את הקצב הנכון לכם להוצאת שקית שניה – אפשר כשהשקית הפתוחה מגיעה לחצי או רבע כמות.
מוציאים
גוזרים את השקית בקצה ומוציאים לצלחת את הכמות שהחתול אוכל בארוחה – בדרך כלל הכמות תהיה כרבע שקית. אנחנו משתמשים במספרי מטבח, אפשר גם עם סכין.
מפוררים
אנחנו אוהבים לפורר את הבשר כדי שלחתול יהיה יותר קל לאכול, אם כי אנחנו זוכרים שהוא טורף על עם שיניים חדות ויכול להסתדר עם הבשר כמו שהוא 🤪. לפעמים אנחנו מתעצלים ומשאירים את האוכל כמו שהוא בגוש, הם אוכלים גם בצורה הזו. אם לחתול שלכם אין שיניים – חשוב לפורר את הבשר כדי שיהיה לו קל לאכול – חתול בלי שיניים לא יכול לנגוס בבשר ולקחת ממנו חתיכות קטנות.
אפשר לפורר עם הצד של המזלג, עם סכין והכי נוח עם הידיים. זה כמו בשר של קציצות, אין פה שום דבר מגעיל. חשוב לשטוף ידיים היטב עם סבון לאחר שנוגעים בבשר.
מחממים:
חתולים לא אוהבים אוכל קר, הם מעדיפים את האוכל שלהם בטמפ’ הגוף של עכבר (בדקנו, לעכברים יש טמפ’ גוף כמו שלנו, סביב 37 מעלות). גם טמפ’ החדר טובה להם. לנו יש חתול שמתנפל על האוכל תוך כדי שאנחנו מכינים את הצלחת, אז אנחנו לא מספיקים לחמם עבורו, אבל אם החתולים שלך יותר סבלניים חממו את האוכל:
🐈⬛ ערבבו מעט מים רותחים מהקומקום (עדיף לא מהברז) עם האוכל. האוכל לא נעשה חם מהערבוב, אבל הוא יהיה פושר ולא קר. כבונוס – רוב החתולים מאוד אוהבים את המיץ הטעים שנוצר מהערבוב. חלק מהחתולים לא מסכימים לאכול אם יש יותר מדי נוזלים, אז בדקו מה החתול שלכם אוהב. וודאו שאחרי שערבבתם את האוכל עם המים לא נשארו מים חמים מדי.
🐈⬛ יש הורי חתולים שמחממים את האוכל במיקרוגל (אנחנו פחות בקטע).
🐈⬛ אפשר לשים את האוכל המפורר בקערת נירוסטה ואת הקערה לשים בתוך קערה גדולה יותר עם מים רותחים לכמה דקות, וכך האוכל מתחמם .
🐈⬛ טיפ שלנו: לא משנה איך חיממתם (או לא) – נסו להוסיף מעט מים לבשר, לראות אם החתול/ה שלכם אוהבים.
וזהו! 😊 והאוכל מוכן להגשה:
וזו התמונה מדף המוצר שלנו – נראה בול אותו הדבר (כי זה בדיוק מה שעשינו גם בצילומים) 🙂
(4) מחזירים וממחזרים
מחזירים למקרר
נקפל את החלק העליון של השקית הפתוחה (2 קיפולים כך שהיא לא תנזל), נסגור עם אטב כביסה ונחזיר לקופסת הפלסטיק במקרר.
עוד אופציה היא להעביר את תוכן השקית לכלי אטום, וכך ריח הבשר לא יפריע לכם.
מנקים
ננקה את המספריים איתן פתחנו את השקית עם נייר מגבת רב פעמי או סמרטוט מטבח, כי התוכן נוזלי ואנחנו לא רוצים שהמספריים ישארו מלוכלכות או יחלידו.
ממחזרים
את השקית ממחזרים בפח הכתום (אנחנו גם שוטפים משאריות) 🗑️🍃 ואת הקרטון ממחזרים בקרטוניה או נותנים לחתולים לישון בו.
אם יש לכם עוד שאלות על השימוש במוצר או משהו לא ברור – התקשרו או כתבו לנו 🙂
(♥) בונוס משוגעים על חתולים
הי! כאן מירה 🙂 משוגעים על חתולים זו אני 🙂
שמונת החתולים שלנו אוכלים את האוכל של מיאומי והם אוכלים ביחד 3 שקיות כל יום.
יש לי בבית מקפיא 6 מגירות שנקנה בלי קשר לאוכל של החתולים ומגירה אחת שלו משמשת לאחסון מלאי המיאומי שלי. המגירה יכולה להכיל שקיות מ-2 קרטונים. אני מסדרת שני טעמים בשני טורים וכשאני ממלאת את הסלסלה של המקפיא הקטן אני שמה לסירוגין משני הטעמים.
במקפיא הקטן שמתחת למקרר יש לי סלסלת פלסטיק עם כ-6 שקיות לשליפה מהירה מהמקפיא למקרר. כשהיא נגמרת, אני ממלאת אותה מחדש מתוך המלאי במקפיא הגדול.